header1.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Bully: tijdelijke omleidingsroute + cashless

4-3-2018  | 

In de reguliere aanrijdroute (vanaf de A1) naar de velden van Bully, worden in de maand maart 2018 werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor is de kruising Schipleidelaan – Hulsbekenkamp tijdelijk niet toegankelijk. Gedurende deze werkzaamheden wordt er een omleidingsroute ingesteld. Dit betekent dat op de Schipleidelaan eerder een afslag naar rechts dient te worden genomen, namelijk al bij de Cato Elderinklaan. Het vervolg van de route gaat via de Saasvelderlaan (op T-splitsing linksaf). De gemeente Oldenzaal zal de omleidingsroute met borden aangeven. NB de omleidingsroute leidt niet of nauwelijks tot extra reistijd J

Voor degenen die vanaf de westkant naar Bully komen (over de Deurningerstraat): er is aangegeven dat de Schipleidelaan voor het doorgaand verkeer gestremd is, maar dat de velden van Bully wel gewoon bereikbaar zijn.

Cashless

Bully is vanaf januari 2018 overgestapt op cashless betalen. Dat betekent dus dat je bij de Bully-bar voortaan alleen nog maar met je pinpas kunt betalen. Speciaal voor de (ouders van de) jeugdleden is het mogelijk om voor € 5 of € 10 een knipkaart te kopen voor de kleine bestellingen.