header1.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Rabobank Clubbkas campagne

6-2-2019  | 

Het stichtings- en verenigingsleven speelt een belangrijke rol in de lokale leefomgeving. Het brengt mensen bij elkaar en geeft iemand de kans om zijn of haar talent op het gebied van sport, muziek of cultuur te ontwikkelen. Hier levert de Rabobank graag haar bijdrage aan en daarom organiseert Rabobank Vaart en Vechtstreek tweemaal per jaar een campagne waarbij leden van de Rabobank een aanzienlijk bedrag mogen verdelen onder lokale verenigingen en stichtingen. In het voorjaar gaat dit geld naar clubs met de focus op sport en ontspanning. Dit is de Rabobank Clubkas Campagne.

Vanaf 1 februari kunnen verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Vaart en Vechtstreek zich inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. GZG dus ook. Met deelname aan deze campagne snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds wordt de zichtbaarheid van de verenigingen en stichtingen vergroot, anderzijds maken zij kans op een fantastisch geldbedrag. In 2019 is er € 175.000 beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld door de leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zij kunnen stemmen op verenigingen die zij een warm hart toedragen. Zo houdt de coöperatieve bank het verdelen van haar sponsorgelden transparant en van ons allemaal.

Dus : ontvang je het bericht dat je mag stemmen. (tussen 15 maart en 01 april) Breng je stem dan uit op onze club.

Ken je familie -vrienden-buren-collega’s die ook bankieren bij de Rabobank… laat hen ook een stem op onze mooie club uitbrengen. Samen komen we een heel eind!