header1.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sociale en persoonlijke veiligheid

3-5-2022  | 

Vertrouwenscontactpersoon binnen GZG Hardenberg

Een hand op de schouder, een aai over de bol... Moet kunnen? ...Een grap over iemands handicap/uiterlijk? ...Een 'dubbele' betekenis?... De coach in de kleedkamer? .... Waar liggen de grenzen?En naar wie ga je toe als de grenzen worden overschreden? Het kan om zaken gaan die een trainer of coach betreffen, maar ook alle andere onderwerpen die jezelf of de vereniging raken.

Binnen een vereniging als GZG Hardenberg kunnen natuurlijk wel eens zaken spelen die niet door de beugel kunnen of waar je veel moeite mee hebt. Voor veel zaken kun je natuurlijk de coach aanspreken of kun je naar een bestuurslid toe gaan. Maar er zijn situaties denkbaar dat je liever iemand spreekt die helemaal onafhankelijk is, en uitsluitend jouw belang in het oog houdt. Deze rol speelt een vertrouwenscontactpersoon.

Bij deze vertrouwenscontactpersoon kun je terecht met al je vragen, opmerkingen en suggesties die je besproken wilt hebben, maar te persoonlijk vindt of niet kan/wil bespreken met een commissielid of bestuurslid van GZG Hardenberg. Iedereen (jeugdleden, ouders, begeleiders, coaches, trainers, seniorleden, commissieleden) kan bij deze vertrouwenscontactpersonen terecht. De vertrouwenscontactpersoon kan naar jou luisteren en je van advies dienen.

Indien je dit wenst kan de vertrouwenscontactpersoon jouw vraag of probleem met het bestuur of de betreffende commissie bespreken zonder je naam te noemen. Heb je een vraag of wil je gebeld worden door de vertrouwenspersoon?

Stuur dan een e-mail naar[email protected].

of bel:

Geja van Lutterveld, tel: 06 22384955

Lees meer in de bijlage.