header1.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Jongste jeugd

Lidmaatschap Jeugd

Hockey is een fantastische teamsport voor kinderen! Bij hockeyclub GZG Hardenberg kunnen kinderen vanaf 4 jaar met de hockeysport kennismaken en leren samen te sporten/werken op het hockeyveld.

Proef

Spelenderwijs bewegen, het ontwikkelen van de motoriek, trainen van diverse basisvaardigheden en vooral het plezier met elkaar staat voorop.

Wil je kennismaken met hockey? Hockeyclub GZG Hardenberg biedt de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen, om te kijken of de hockeysport bevalt.

Meld je aan voor de proeftrainingen via de website van hockeyclub GZG: www.gzghardenberg.nl ->lidmaatschap -> aanmelden ->Aanmeldformulier voor 3 proeftrainingen voor jeugd Wij nemen dan contact met je op voor het bijwonen van de eerste training.

Het aanmelden voor de trainingen is belangrijk omdat wij je dan beter kunnen begeleiden en je op het veld verzekerd bent.

Kleding: Makkelijk zittende kleding en sportschoenen voldoen prima. Een hockeystick is niet nodig.

Als je aansluitend lid wordt, dan registreer je je als definitief lid via de website: www.gzghardenberg.nl -> lidmaatschap -> aanmelden ->Inschrijfformulier voor junioren.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar: [email protected]